Lesgevers

Onze hoofdleraar Max Agerbeek beoefent al vanaf 1980 Shotokan Karate en draagt het karate een zeer warm hart toe. Vanwege zijn inzet op nationaal niveau bezit Max inmiddels de 5e dan. Door de afwisseling in lesgevers word je een complete karateka.
Jim is de broer van Max en zijn samen in de sport als de familie Agerbeek inmiddels een beroemdheid. Jim is lang actief geweest bij de KBN (Karate Bond Nederland).
Piet is in 1973 met karate begonnen nadat hij Bruce Lee had gezien. De beginfase was hard, een nette vorm werd pas belangrijk toen Jim en Max Agerbeek gingen lesgeven. Piet was werkzaam in de farmaceutische industrie en in zijn vrije tijd sport hij zoveel mogelijk. Hij geeft al vele jaren met veel plezier karateles. Sensei Piet vind het belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft, in zijn eigen tempo groeit en zich thuis voelt op onze vereniging.
Bianca is ooit begonnen met karate na een ouder /kind training waar ze meeging met haar dochter Michela. Na een les was ze verkocht en heeft sinds die tijd met veel passie karate beoefend. Na veel trainingen en stages heeft ze in 2015 haar eerste Dan behaald. Op dit moment geeft ze met veel plezier les aan leerlingen van elk niveau.
Michela is op elfjarige leeftijd begonnen met karate en heeft lange tijd op wedstrijdniveau kata en kumite getraind. Ook heeft ze een tijdlang meegetraind met de regionale katatrainingen en op eigen initiatief meegetraind met de karateka’s van het regionale kumite team. Michela is een allround karateka en doet met veel plezier mee aan kata- en kumitetoernooien. In mei 2013 heeft Michela haar 1e dan behaald bij Shotokan 4de platform. Het belangrijkste vindt ze dat iedereen plezier heeft in wat hij doet. Met de juiste spirit en doorzettingsvermogen kan je heel wat bereiken!
 Abigail is een getalenteerde en enthousiaste karateka uit ‘eigen kweek’ en geeft les aan de beginnersgroep.