Contributie

CONTRIBUTION (you can follow every lesson)

Jeugdleden / youth (7-17 jaar)€165,-Per seizoen (sept-juni = 10 maanden)
Studenten / students (show pass)€200 Per seizoen (sept-juni = 10 maanden)
Volwassenen / adult€250,-Per seizoen (sept-juni = 10 maanden)
Familiekorting / family discount10%bij 2 of meer familieleden / 2 or more members
subsidie/subsidy: Amstelveenpaskortinghttps://amstelveenpas.nl/
Deelname/Participate: via Jeugdfonds
(zie tekst vh fonds onderzijde pagina)
kortinghttps://jeugdfondssportencultuur.nl/voor-wie/

Het inschrijfformulier, het incassoformulier én het AVG protocol (Algemene Verordening Gevensbescherming), zijn te downloaden bij ‘Informatie/Documenten’ (eenmalig in te vullen).

De 3 formulieren dienen volledig ingevuld te worden ingeleverd bij een van de leraren.
Als lid van SKVA kun je ook af en toe kosteloos meetrainen in andere “Agerbeek” dojo’s: SKCA (Amsterdam), Zanchin (Heemskerk), ASK (Alkmaar), Naifanchi (Heerhugowaard) en shiseikrommenie.nl/ (Krommenie). 

Betaling van de contributie kan uitsluitend door gebruik te maken van automatisch incasso. Er kan in een keer voor het gehele seizoen worden betaald (betaling in september) of de betaling spreiden over twee termijnen (september en februari).

Voor andere (niet-contributie) betalingen kan men gebruik maken van de volgende rekening:
Shotokan Karatevereniging Amstelveen
IBAN: NL93INGB0004848734
BIC: INGBNL2A


korting
AMSTELVEEN

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt!

Is het lastig om de contributie te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is.
Hoe werkt het?
Je kunt als ouder / verzorger niet zelf een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat kan alleen gedaan worden door een intermediair, bijvoorbeeld de leerkracht, iemand van het sociaal wijkteam, schuldhulpverlening of van jeugdzorg. Hij of zij kent de spelregels en weet of je kind in aanmerking komt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken sporten. Wil je een aanvraag indienen? Download dan alvast de ouderkaart, vul hem in en neem hem mee naar de afspraak met de intermediair.
Er is altijd wel een Jeugdfonds Sport & Cultuur in de buurt. Je vindt de contactgegevens van alle fondsen op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.
Wat is het bedrag?
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van het lesgeld en eventueel de benodigdheden. Na goedkeuring van de aanvraag wordt de bijdrage rechtstreeks aan ons betaald. Je ontvangt eventueel ook een waardebon voor attributen die ingeleverd kan worden bij een winkel in de buurt. De intermediair kan daar meer over vertellen.
Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Lees hier verder.

Anonimiteit
Vul svp. het AVG formulier in zodat we meer dan alleen dit soort anonieme foto’s kunnen plaatsen.
Please also fill in the AVG/privacy form, otherwise we can only publish those anonymous kind of pictures.