Karate voor iedereen vanaf 7 jaar
Facebook

We zijn weer begonnen. Allemaal een heel mooi 2018 gewenst!

Uitslag examen

19 dec 2017


Els: 2x gele slip. Manuel: gele band. Mees: gele band met oranje slip. Isabelle: oranje slip. Patrick: oranje slip. Ben: 2x oranje slip. Sjoerd: 2x oranje slip. Miranda: oranje band. Jolanda: oranje band. Roos: 2x groene slip. Laureen: groene band, Aagje: groene band, Sjuul: groene band. Abigail: groene band met blauwe slip. Nils: blauwe band. Bram: blauwe band, Coen: 2e kyu. Allemaal van harte gefeliciteerd!kyu examens dec 2017

Spirit toernooi 28 november

29 nov 2017


 Het was weer spannend, witte, gele en oranje banden streden met elkaar om de eer (en een chocoladeletter)

Bij de kata werd Mees 1e, Jolanda 2e en Aagje 3e. 

Bij Kihon Ippon Kumite werd Aagje 1e, Ben 2e en Jolanda 3e.

Kyu examens

02 juli 2017

 Dinsdag 2 juli werd er weer hard gewerkt voor het kyu-examen. kyu examens 27 juni 2017

SKVA derde op Agerbeekcup!

11 apr 2017


Zeg je april en karate, dan zeg je Agerbeekcup. Een speciale editie, want het vriendschappelijke toernooi, dit jaar georganiseerd door Zanshin Heemskerk, werd voor de 30ste keer gehouden. 

 

Ook dit jaar stond het regenboogtoernooi gehouden, waar de Agerbeekcup zelf te winnen viel. Elke club deed van elk niveau (wit t/m bruin) een karateka mee op de onderdelen kata en kumite. Dit om te voorkomen dat de grootste club de meeste kans maakt om te winnen.

 

Ondanks de weinige deelnemers van SKVA, hebben we toch een mooie derde plek weten te behalen. Zanshin zelf werd eerste. Ook op de individuele onderdelen, naast het regenboogtoernooi, hebben we een aantal mooie prijzen in de wacht gesleept. 


Al met al een geslaagde dag! Op naar volgend jaar, met (hopelijk) wat meer deelnemers.

 

UPDATE: We stonden zelfs in de krant

 Foto's op Facebook

Michéla genomineerd voor Sportvrouw Amstelveen 2016

25 jan 2017


Vrijdag 20 januari was SKVA aanwezig op het Sportgala Amstelveen. Onze eigen Michéla Keessen was genomineerd voor Sportvrouw van Amstelveen 2016. Deze prijs, in het leven geroepen door het Sportbedrijf, werd dit jaar voor het eerst uitgereikt. Hoewel Michéla er uiteindelijk niet met de befaamde titel van door is gegaan, mag zij (en wij als SKVA) ontzettend trots zijn om bij de drie beste sportvrouwen van Amstelveen te horen!

Komende evenementen


23 jan 2018

Ken je nog iemand die het ook eens wil proberen? Dinsdag 23 januari en donderdag 1 februari is er een Bring-a-Buddy-les. 


25 jan t/m 28 jan 2018

 Kangeiko: elke ochtend van 7-8 uur 's morgens. Leden krijgen hierover een mail. Karatepak en hardloopschoenen aan en het nieuwe jaar goed beginnen. Op zondag samen ontbijten, wel even aanmelden.


Volledig agenda

Sponsoren SKVA


Topsport Amstelveen

Hirota

Qwise

Amstelveen

Alle inhoud © 2007-2018 Shotokan Karate Vereniging Amstelveen