Karate voor iedereen vanaf 7 jaar
Facebook

Dinsdag 5 december is er geen les. Dan zijn Sint en Piet met andere dingen bezig. Op dinsdag 19 december zijn de kyu examens. Tijdens de kerstvakantie zijn er geen lessen (23 december t/m 7 januari)

Trainingstijden

Dinsdag

Niveau

Lesgever

19:00 - 20:00 uur Wit, geel en oranje Bianca
19:00 - 20:30 uur Groen en hoger Piet, Jim, Max
 

Donderdag

Niveau

Lesgever

19:00 - 20:30 uur Alle niveaus Alexander
19:00 - 20:00 uur Wit, geel en oranje Michela
 

Zaterdag

Niveau

Lesgever

10:00 - 11:00 uur Bruin en zwarte banden Alexander
11:00 - 12:30 uur Alle niveau's kata Alexander

Beginnerscursus

Start beginnerscursus

Nader te bepalen

Eerste les is gratis

voor iedereen toegankelijk
     

De beginnerscursus duurt 10 weken (oktober en februari). De cursus wordt gegeven op de lesdagen van 19:00 uur tot 20:00 uur.

 

De eerste les is een gratis, open les. Dus IEDEREEN (ouders, vrienden, buren) kan vrijblijvend komen kennismaken met karate. Als je dan besluit door te gaan met de cursus kun je je dan alsnog opgeven.

 

Kosten: € 40,-

 

Voor de beginnerscursus hoef je nog geen karatepak te hebben, een (lange) trainingsbroek en wit T-shirt is voldoende. We trainen op blote voeten.

 

Als je de eerste les een kwartiertje eerder komt, dan ben je ruim om tijd om je om te kleden, je aan te melden en aanvullende informatie te krijgen.

 

Ben je geïnteresseerd in de beginnerscursus? Stuur een e-mailtje met naam en telefoonnummer en eventuele vragen naar info@skva.info.

 

Inschrijving gebeurt in de zaal na de les.

Contributie

Jeugdleden (7-17 jaar)

€ 165,- Per seizoen (sept-juni)

Volwassenen

€ 250,- Per seizoen (sept-juni)

Familiekorting

10% Korting bij 2 of meer familieleden
     

Voor de betaling van de contributie maakt de SKVA uitsluitend gebruik van automatisch incasso; hiervoor ontvangt u bij inschrijving een incassoformulier. Dit formulier dient, samen met het inschrijfformulier, volledig ingevuld ingeleverd te worden. Het inschrijf- en incassoformulier is ook hier te downloaden.

Er kan voor gekozen worden om in een keer voor het gehele seizoen te betalen (betaling in september), of om de betaling te spreiden over twee termijnen (september en februari).

Voor andere (niet-contributie) betalingen kan men gebruik maken van de volgende rekening:

Shotokan Karatevereniging Amstelveen

IBAN: NL93INGB0004848734

BIC:   INGBNL2A


Als lid van Shotokan Karate Vereniging Amstelveen kun je ook af en toe kosteloos meetrainen in een aantal andere zgn. "Agerbeek" karate clubs in de omgeving. Deze clubs zijn SKCA (Amsterdam), Zanchin (Heemskerk), ASK (Alkmaar), Hara (Nieuwkoop), Naifanchi (Heerhugowaard) en Chisei (Krommenie).

Clubgegevens

Dojo adres

Elegast 5, Amstelveen (Gymzalen Keizer Karel College)

Routebeschrijving

     

Postadres

Egidiusstraat 22-2

1055 GV Amsterdam

     

E-mail

info@skva.info

     

Telefoon

06-12190925

     

KBN aansluitnr

05-196

     

KvK aansluitnr

34202055

     

SKVA huisregels

www.skva.info/media/downloads/SKVA_huisregelementen.pdf

Lesgevers

Sensei Max Agerbeek (4e Dan JKA)

Sensei Max Agerbeek (4e Dan JKA)


Onze hoofdleraar Max Agerbeek beoefent al meer dan 35 jaar Shotokan Karate en draagt het karate een zeer warm hart toe. Hij wordt in onze vereniging bijgestaan door een aantal karateka's die specifieke trainingen verzorgen op het gebied van kata en kumite. Door de afwisseling in lesgevers word je een complete karateka.

     
Sensei Jim Agerbeek (5e Dan JKA)

Sensei Jim Agerbeek (5e Dan JKA)


Jim is de broer van Max en beoefent al vele jaren het karate. 

     
Sensei Alexander Best (4e dan WTKO & JKS; 3e Dan JKA) [voorzitter]

Sensei Alexander Best (4e dan WTKO & JKS; 3e Dan JKA) [voorzitter]


Alexander Best (voormalig all-round nederlands kampioen) is op jonge leeftijd met karate begonnen in Amstelveen en geeft nu les bij de SKVA. Om zijn kennis van het karate te vergroten neemt hij veel deel aan stages in binnen- en buitenland.

     
Sensei Piet Hoek (1e Dan KBN)

Sensei Piet Hoek (1e Dan KBN)


Piet is in 1973 met karate begonnen nadat hij Bruce Lee had gezien. De beginfase was hard, een nette vorm werd pas belangrijk toen Jim en Max Agerbeek gingen lesgeven. Piet is als procestechnoloog werkzaam in de farmaceutische industrie en in zijn vrije tijd sport hij zoveel mogelijk. Hij geeft al vele jaren met veel plezier karateles. Sensei Piet vind het belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft, in zijn eigen tempo groeit en zich thuis voelt op onze vereniging.

     
Paul van Putten (1e Dan KBN)

Paul van Putten (1e Dan KBN)


Paul doet al meer dan 15 jaar karate bij onze vereniging. In mei 2012 heeft hij zijn 1ste dan gehaald bij de KBN. Hij heeft een aantal keer de beginnerscursus gegeven en neemt nou zo nu en