Karate voor iedereen vanaf 7 jaar
Facebook

Op dinsdag 18 juni hebben we de onderlinge kampioenschappen.

 De laatste les van dit seizoen zal zijn op zaterdag 29 juni, na de vakantie beginnen we dan weer op dinsdag 3 september.

Trainingstijden

Dinsdag

Niveau

Lesgever

19:00 - 20:00 uur Wit, geel en oranje (white, yellow and orange belt) Bianca
19:00 - 20:30 uur Groen en hoger (green and upwards) Piet, Jim, Max
 

Donderdag

Niveau

Lesgever

19:00 - 20:30 uur Alle niveaus (all levels) Michela
 

Zaterdag

Niveau

Lesgever

11:00 - 12:30 uur Alle niveau's (all levels) Alexander

Beginnerscursus

instroomcursus

8 januari

5 lessen voor 20 euro

voor iedereen toegankelijk
     

De instroomcursus duurt 5 weken. De cursus wordt gegeven op de dinsdagen van 19:00 uur tot 20:00 uur.

 

De eerste les is een gratis, open les. Dus IEDEREEN (ouders, vrienden, buren) kan vrijblijvend komen kennismaken met karate. Als je dan besluit door te gaan met de cursus kun je je dan alsnog opgeven.

 

Kosten: € 20,-

 

Voor de instroomcursus hoef je nog geen karatepak te hebben, een (lange) trainingsbroek en wit T-shirt is voldoende. We trainen op blote voeten.

 

Als je de eerste les een kwartiertje eerder komt, dan ben je ruim om tijd om je om te kleden, je aan te melden en aanvullende informatie te krijgen.

 

Ben je geïnteresseerd in de instroomcursus? Stuur een e-mailtje met naam en telefoonnummer en eventuele vragen naar info@skva.info.

 

Inschrijving gebeurt in de zaal na de les.

Contributie

Jeugdleden / youth (7-17 jaar)

€ 165,- Per seizoen (sept-juni)

Volwassenen / adult

€ 250,- Per seizoen (sept-juni)

Familiekorting / family discount

10% Korting bij 2 of meer familieleden /2 or more members
     

Voor de betaling van de contributie maakt de SKVA uitsluitend gebruik van automatisch incasso; hiervoor ontvangt u bij inschrijving een incassoformulier. Dit formulier dient, samen met het inschrijfformulier, volledig ingevuld ingeleverd te worden. Het inschrijf- en incassoformulier is ook hier te downloaden.

Er kan voor gekozen worden om in een keer voor het gehele seizoen te betalen (betaling in september), of om de betaling te spreiden over twee termijnen (september en februari).

Voor andere (niet-contributie) betalingen kan men gebruik maken van de volgende rekening:

Shotokan Karatevereniging Amstelveen

IBAN: NL93INGB0004848734

BIC:   INGBNL2A


Als lid van Shotokan Karate Vereniging Amstelveen kun je ook af en toe kosteloos meetrainen in een aantal andere zgn. "Agerbeek" karate clubs in de omgeving. Deze clubs zijn SKCA (Amsterdam), Zanchin (Heemskerk), ASK (Alkmaar), Hara (Nieuwkoop), Naifanchi (Heerhugowaard) en

shiseikrommenie.nl/ (Krommenie).

 

As a payment for the contribution SKVA uses automatic incasso; this form is downloadable, see 'Documenten'. You can choose to pay for the whole season or to spread in two payments (september and january). 

For other payments (non contribution):

Shotokan Karatevereniging Amstelveen

IBAN: NL93INGB0004848734

BIC: INGBNL2A

As a member of Shotokan Karate Vereniging Amstelveen you can join now and then the training at other 'Agerbeek'karate clubs: SKCA (Amsterdam), Zanchin (Heemskerk), ASK (Alkmaar), Hara (Nieuwkoop), Naifanchi (Heerhugowaard) en Chisei (Krommenie).

Clubgegevens

Dojo adres

Elegast 5, Amstelveen (Gymzalen Keizer Karel College)

Routebeschrijving

     

Postadres

Egidiusstraat 22-2

1055 GV Amsterdam

     

E-mail

info@skva.info

     

Telefoon

06-12190925

     

KBN aansluitnr

05-196

     

KvK aansluitnr

34202055

     

SKVA huisregels

www.skva.info/media/downloads/SKVA_huisregelementen.pdf

     

AVG

Ons protocol betreffende de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) staat bij documenten.

Lesgevers

Sensei Max Agerbeek (4e Dan JKA)

Sensei Max Agerbeek (4e Dan JKA)


Onze hoofdleraar Max Agerbeek beoefent al meer dan 35 jaar Shotokan Karate en draagt het karate een zeer warm hart toe. Hij wordt in onze vereniging bijgestaan door een aantal karateka's die specifieke trainingen verzorgen op het gebied van kata en kumite. Door de afwisseling in lesgevers word je een complete karateka.

     
Sensei Jim Agerbeek (5e Dan JKA)

Sensei Jim Agerbeek (5e Dan JKA)


Jim is de broer van Max en beoefent al vele jaren het karate. 

     
Sensei Alexander Best (4e dan WTKO & JKS; 3e Dan JKA) [voorzitter]

Sensei Alexander Best (4e dan WTKO & JKS; 3e Dan JKA) [voorzitter]


Alexander Best (voormalig all-round nederlands kampioen) is op jonge leeftijd met karate begonnen in Amstelveen en geeft nu les bij de SKVA. Om zijn kennis van het karate te vergroten neemt hij veel deel aan stages in binnen- en buitenland.

     
Sensei Piet Hoek (1e Dan KBN)

Sensei Piet Hoek (1e Dan KBN)


Piet is in 1973 met karate begonnen nadat hij Bruce Lee had gezien. De beginfase was hard, een nette vorm werd pas belangrijk toen Jim en Max Agerbeek gingen lesgeven. Piet is als procestechnoloog werkzaam in de farmaceutische industrie en in zijn vrije tijd sport hij zoveel mogelijk. Hij geeft al vele jaren met veel plezier karateles. Sensei Piet vind het belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft, in zijn eigen tempo groeit en zich thuis voelt op onze vereniging.

     
Michela Keessen (1e Dan KBN)

Michela Keessen (1e Dan KBN)


Michela is op elfjarige leeftijd begonnen met karate en heeft lange tijd op wedstrijdniveau kata en kumite getraind. Ook heeft ze een tijdlang meegetraind met de regionale katatrainingen en op eigen initiatief meegetraind met de karateka's van het regionale kumite team. Michela is een allround karateka en doet met veel plezier mee aan kata- en kumitetoernooien. In mei 2013 heeft Michela haar 1e dan behaald bij Shotokan 4de platform. Op dit moment geeft ze met veel plezier les aan wit t/m oranje band. Het belangrijkste vindt ze hierbij dat iedereen plezier heeft in wat hij doet. Met de juiste spirit en doorzettingsvermogen kan je heel wat bereiken!

Alle inhoud © 2007-2019 Shotokan Karate Vereniging Amstelveen